یوگا

کلبه سلامتی

آشپزی با روغن های مختلف1

١. روغن کانولا

روغن کانولا محصولی ست که از تخم شلغم روغنی بدست می آید. اخیراً یکی از محبوب ترین روغن ها برای متخصصان تغذیه و پزشکانی که ادعا می کنند خطر بیماری های قلبی کاهش می دهد، شده است.

فواید روغن کانولا:

حاوی میزان کمی روغن اشباع است. حاوی میزان زیادی روغن غیراشباع مونو است. حاوی میزان زیادی اسید چرب امگا ٣ است. در مقایسه با روغن های دیگر، بهترین ترکیب اسید چرب را داراست.

مضرات روغن کانولا :

قابلیت فاسد شدن آن نسبت به سایر روغن ها بیشتر است.

وقتی در دمای بالا به آن گرما داده شود، دود ناشی از آن باعث ابتلا به سرطان ریه می شود. تحقیقات و آزمایشات نشان میدهد که وقتی این روغن را در دمای بالا گرما دهیم، سم ایجاد می شود.

طریقه استفاده از روغن کانولا:

از روغن کانولا میتوان برای سرخ کردن غذا استفاده کرد اما باید میزان کم یا متوسط به آن گرما دهیم. روغن کانولا مزه و بوئی ملایم دارد، به همین دلیل برای غذاهای پر ادویه روغن مناسبی محسوب می شود چون مزه این روغن به هیچ وجه با مزه غذا مخلوط نمی شود.

   + ریحانه سادات رسولی ; ٧:٠٤ ‎ب.ظ ; ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
comment نظرات ()